avatar
Sabire Yerlikaya Doç. Dr. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 2
8 Yayın
7 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Propolis katkılı liyofilize yumurta tozu üretimi
DOI: 10.29050/harranziraat.1179995
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 338

0

338

0

279

0

764

0

735

0

780

Tavuk Eti ve İşlenmiş Bazı Tavuk Eti Ürünleri
Yazarlar: Sabire Yerlikaya , Nur Özkaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1054

0

1054

Karaman İl Merkezinde Yaşayan Halkın Bilinçli Gıda Tüketim Derecesinin Araştırılması
Yazarlar: Sabire Yerlikaya , Şura Nur Karaman, Süheyla Tuna, Hülya Şen Arslan
DOI: 10.21597/jist.619881
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 657

0

657

0

896

Yayınlar

2

0

896

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.