avatar
Ozan Gürbüz Prof. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 16 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 28 TR Dizin Atıf 2
16 Yayın
1 Hakemlik
28 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

265

Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 229

0

229

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5742

0

5742

0

111

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1335

0

1335

0

5731

GELENEKSEL İÇECEĞİMİZ HARDALİYENİN FENOLİK BİLEŞENLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fatma Faikoğlu, Hakan Yavaş, Ozan Gürbüz , Nilgün İstek
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 272

0

272

TÜRKİYE’DE YETİŞEN YABAN MERSİNİ MEYVESİNİN FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Semanur Yıldız , Hakan Yavaş, Ozan Gürbüz , Nurcan Değirmencioğlu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 649

0

649

Gıdalarda Biyojen Amin Oluşumu
Yazarlar: Ozan Gürbüz , Nurcan Değirmencioğlu
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1291

0

1291

Şarabın Kalp ve Damar Hastalıklarına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3207

0

3207

Hazır Tarhana Çorbaları Üzerinde Bir Araştırma
Yazarlar: Duygu Göçmen, Ozan Gürbüz , İsmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2003 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 905

0

905

Taze Zeytin Mikroflorasında Bulunan Laktik Asit Bakterilerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mihriban Korukluoğlu, Ozan Gürbüz , İsmet Şahin
Yayın Bilgisi: 2002 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000000720
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 615

0

615

Şarapta Biyojen Aminler
Yayın Bilgisi: 2002 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1240

0

1240

Tarhana Üretiminde Farklı Uygulamaların Ürün Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Ö. Utku Çopur, Duygu Göçmen, Canan Ece Tamer, Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2001 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1058

0

1058

Yayınlar

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1335

3

0

1335

22

0

1932

3

0

5731

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.