Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Nevzat Aydın
Nevzat Aydın
Prof. Dr.
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
113
4
Yayın
1
Hakemlik
113
TR Dizin Atıf
0000-0003-3251-6880
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Kurum
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Classification of Wheat Rootstock and Their Hybrids According to Color Features by Machine Learning Algorithms
Yazarlar:
Mesut Ersin Sönmez
,
Kadir Sabancı
,
Nevzat Aydın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Applied Mathematics Electronics and Computers
DOI: 10.18100/ijamec.1098276
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
437
0
ATIF
1
FAVORİ
437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Glu-B1k Alleli Tarafından Kodlanan Yüksek Moleküler Ağırlıklı Glutenin Alt Biriminin Ekmeklik Buğday Yakın İzogenik Hatlarının Ekmek Yapım Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Betül Altınsoy
,
Nevzat Aydın
,
Yaşar Karaduman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.1293214
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
102
0
FAVORİ
102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hızlı Islah Teknolojisi KullanılarakEkmeklik Buğdayda Rekombinant Kendilenmiş Hat Popülasyonunun Geliştirilmesi
Yazarlar: Bedrettin Demir,
Yaşar Karaduman
,
Nevzat Aydın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Cihannüma Teknoloji Fen ve Mühendislik Bilimleri Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4
0
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Classification of Wheat Rootstock and Their Hybrids According to Color Features by Machine Learning Algorithms
Yazarlar:
Mesut Ersin Sönmez
,
Kadir Sabancı
,
Nevzat Aydın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Applied Mathematics Electronics and Computers
DOI: 10.18100/ijamec.1098276
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
437
1
FAVORİ
437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effects of high molecular weight glutenin subunits in wheat flours on soft- and hard-dough biscuit products quality
Yazarlar:
Yaşar Karaduman
,
Nevzat Aydın
,
Hüseyin Emirdağı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1129925
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
326
0
FAVORİ
326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Cihannüma Teknoloji Fen ve Mühendislik Bilimleri Akademi Dergisi
European Food Science and Engineering
International Journal of Applied Mathematics Electronics and Computers
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat