Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Fikret Karataş
Fikret Karataş
Prof. Dr.
FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Yayın
29
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
26
TR Dizin Atıf
37
29
Yayın
3
Hakemlik
26
CrossRef Atıf
37
TR Dizin Atıf
0000-0002-0884-027X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kimya
Kurum
FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Patates Kızartmalarında Akrilamid Oluşumuna Geven (Astragalus Bisculcatus ) ve Sarımsak (Allium Satium L.) Bitkilerinin Etkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Özge Elitaş, Ebru Çöteli,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1919
0
ATIF
1
FAVORİ
1919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Bölgelerde Yetişen Rhus coriaria L.'nin (Sumak) Amino Asit Profili
Yazarlar:
Haval Ali
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1223516
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
235
0
FAVORİ
235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Venlafaxine on The Vitamins Contents of Saccharomyces Cerevisiae (NRRLY-12632)
Yazarlar:
Meltem Çakmak
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.1397331
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
74
0
FAVORİ
74
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Ülkelerdeki Loranthus europaeus'un Amino Asit Profili
Yazarlar:
Haval Ali
,
Fikret Karataş
,
Dursun Özer
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1246133
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
142
0
FAVORİ
142
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Muhafaza Yöntemlerinin Çiriş Otu (Asphodelus aestivus L.) Aminoasit Miktarına Etkileri
Yazarlar:
Fikret Karataş
,
Dursun Özer
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1271823
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
161
0
FAVORİ
161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of Vitamins, Glutathione and Stress Biomarkers in Blood Serum of Patients with Breast Cancer
Yazarlar:
Awat Hamad Awla Ibraım
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.1080420
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
365
0
FAVORİ
365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Amino Acid Content and Effect of Different Preservation Methods on Some Biochemical Properties in Black Myrtus communis L. Fruits
Yazarlar:
Meltem Çakmak
,
Büşra Bakar
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.941384
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
679
0
FAVORİ
679
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye ve Nijerya’dan Patlıcan Türlerinde Bazı Biyokimyasal Parametre İçeriklerinin Araştırılması
Yazarlar:
Zulaiha Gidado Mukhtar
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1062267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
277
0
FAVORİ
277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Grovth Medium on L-Dopa and Dopamine Production Using Citrobacter freundii (NRRL B-2643)
Yazarlar:
Meltem Çakmak
,
Veyis Selen
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.1109192
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
190
0
FAVORİ
190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1H, 1'H-3,3'-Biindazol Maddesinin Ratlarda Bazı Biyokimyasal Parametrelere Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Ebru Çöteli
,
Fikret Karataş
,
Haki Kara
,
Süleyman Servi
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.999490
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
198
0
FAVORİ
198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Bölgelerde Yetiştirilen Bazı Patlıcan Türlerinde Amino Asit Miktarlarının Araştırılması
Yazarlar:
Zulaiha Gidado Mukhtar
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1037958
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
261
0
FAVORİ
261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadmiyum ve C Vitamininin Citrobacter Freundii'nin Antioksidan Enzimleri ve Stres Belirteçleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Muhammad Salihu Ibrahim
,
Meltem Çakmak
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.1007756
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Combine Effect of Vitamin C and Cadmium on the Aminoacid Content of Citrobacter Freundii
Yazarlar:
Muhammad Salihu Ibrahim
,
Meltem Çakmak
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1004425
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
329
0
FAVORİ
329
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Krom III klorür tuzuna maruz kalan mayalara C vitamini katılarak mayaların antioksidan enzimlerine etkisinin araştırılması
Yazarlar:
Ebru Çöteli
,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.909183
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Vitamin C on Cadmium Depending Growth and Vitamin C Contents of Citrobacter Freundii
Yazarlar:
Muhammad Salihu Ibrahim
,
Meltem Çakmak
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.949606
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
298
0
FAVORİ
298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Krom (III) Klorür Tuzuna Maruz Kalan Saccharomyces cerevisiae’nın Stres Yanıtı
Yazarlar:
Ebru Çöteli
,
Fikret Karataş
,
Seher Gür
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35234/fumbd.932608
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
286
0
FAVORİ
286
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Koruma Yöntemlerinin Uygulandığı Siyah ve Beyaz Mersin Meyvelerindeki Bazı Biyokimyasal Parametreler
Yazarlar:
Büşra Bakar
,
Meltem Çakmak
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.886684
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
438
0
FAVORİ
438
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadmiyumla stres oluşturulan Citrobacter freundii’nin vitamin içeriği ve stres belirteçlerine selenyumun etkisi
Yazarlar:
Muhammad Salihu Ibrahim
,
Meltem Çakmak
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35234/fumbd.947044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
308
0
FAVORİ
308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma ve Kurutma Yöntemlerinin Dikenli İncir (Opuntia ficus-indica) Meyvesinin Bazı Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Meltem Çakmak, Büşra Bakar,
Muhammad Ibrahim
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.689862
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
958
0
FAVORİ
958
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar:
Fikret Karataş
, Zulaiha Gidado Mukhtar,
Muhammad Salihu Ibrahım
, Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
926
0
FAVORİ
926
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Fikret Karataş
, Aminu Haruna Tela,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1020
0
FAVORİ
1020
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Ahmet Baysar
,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
838
0
FAVORİ
838
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Patates Kızartmalarında Akrilamid Oluşumuna Geven (Astragalus Bisculcatus ) ve Sarımsak (Allium Satium L.) Bitkilerinin Etkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Özge Elitaş, Ebru Çöteli,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1919
1
FAVORİ
1919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yörelerdeki Yabani Semizotu (Portulaca Oleracea L.) ile Kültür Ortamında Yetiştirilmiş Semizotunun In Vitro Antioksidatif Kapasitesinin Belirlenmesi
Yazarlar: Muhammed Güngören, Sinan Saydam,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2729
0
FAVORİ
2729
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gilaburu (Viburnum opulus L.) Meyvesindeki A, E Vitamini, BetaKaroten, Likopen, Redükte ve Okside Glutatyon Miktarlarının Araştırılması
Yazarlar: Hayriye Boyacı,
Ebru Çöteli
,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/eufbed.59250
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1997
0
FAVORİ
1997
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı ve Koyu Kırmızı Bazı Meyvelerdeki A, E Vitamini, Beta Karoten ve Likopen Miktarlarının Araştırılması
Yazarlar:
Ebru Çöteli
,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5884
0
FAVORİ
5884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yemlik (Tragopogon reticulatus) Bitkisinin Yapraklarındaki Glutatyon ve Vitaminler ile Toplam Antioksidan Kapasitenin Araştırılması
Yazarlar: Ebru Çöteli,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gufbed.2015.05.007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2690
0
FAVORİ
2690
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KENGER (GUNDELİA TOURNEFORTİİ) BİTKİSİNDEKİ A, E, C VİTAMİNLERİ İLE MALONDİALDEHİT VE GLUTATYON MİKTARLARININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/eufbed.44500
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2202
0
FAVORİ
2202
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİLEBİLEN DEĞİŞİK MANTAR TÜRLERİNDE SUDA ÇÖZÜNEN VİTAMİN MİKTARLARININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Fikret Karataş
,
Ebru Çöteli
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/eufbed.25240
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2665
0
FAVORİ
2665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çiriş Otu'nda (Asphodelus aestivus L.) Suda Çözünen Bazı Bileşiklerin Araştırılması
Yazarlar:
Fikret Karataş
, İbrahim Bektaş, Ayşe Birişik, Zeynep Aydın, Ali Kurtul
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6279
0
FAVORİ
6279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sakarya University Journal of Science
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı Bölgelerde Yetiştirilen Bazı Patlıcan Türlerinde Amino Asit Miktarlarının Araştırılması
Yazarlar:
Zulaiha Gidado Mukhtar
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1037958
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
261
3
ATIF
0
FAVORİ
261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Vitamin C on Cadmium Depending Growth and Vitamin C Contents of Citrobacter Freundii
Yazarlar:
Muhammad Salihu Ibrahim
,
Meltem Çakmak
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
DOI: 10.28979/jarnas.949606
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
298
1
ATIF
0
FAVORİ
298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Koruma Yöntemlerinin Uygulandığı Siyah ve Beyaz Mersin Meyvelerindeki Bazı Biyokimyasal Parametreler
Yazarlar:
Büşra Bakar
,
Meltem Çakmak
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.886684
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
438
2
ATIF
0
FAVORİ
438
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma ve Kurutma Yöntemlerinin Dikenli İncir (Opuntia ficus-indica) Meyvesinin Bazı Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Meltem Çakmak, Büşra Bakar,
Muhammad Ibrahim
,
Dursun Özer
,
Fikret Karataş
,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.689862
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
958
2
ATIF
0
FAVORİ
958
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar:
Fikret Karataş
, Zulaiha Gidado Mukhtar,
Muhammad Salihu Ibrahım
, Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
926
1
ATIF
0
FAVORİ
926
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Fikret Karataş
, Aminu Haruna Tela,
Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1020
1
ATIF
0
FAVORİ
1020
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Ahmet Baysar
,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
838
1
ATIF
0
FAVORİ
838
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gilaburu (Viburnum opulus L.) Meyvesindeki A, E Vitamini, BetaKaroten, Likopen, Redükte ve Okside Glutatyon Miktarlarının Araştırılması
Yazarlar: Hayriye Boyacı,
Ebru Çöteli
,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/eufbed.59250
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1997
3
ATIF
0
FAVORİ
1997
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı ve Koyu Kırmızı Bazı Meyvelerdeki A, E Vitamini, Beta Karoten ve Likopen Miktarlarının Araştırılması
Yazarlar:
Ebru Çöteli
,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.007
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5884
2
ATIF
0
FAVORİ
5884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yemlik (Tragopogon reticulatus) Bitkisinin Yapraklarındaki Glutatyon ve Vitaminler ile Toplam Antioksidan Kapasitenin Araştırılması
Yazarlar: Ebru Çöteli,
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gufbed.2015.05.007
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2690
2
ATIF
0
FAVORİ
2690
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KENGER (GUNDELİA TOURNEFORTİİ) BİTKİSİNDEKİ A, E, C VİTAMİNLERİ İLE MALONDİALDEHİT VE GLUTATYON MİKTARLARININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Fikret Karataş
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/eufbed.44500
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2202
7
ATIF
0
FAVORİ
2202
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİLEBİLEN DEĞİŞİK MANTAR TÜRLERİNDE SUDA ÇÖZÜNEN VİTAMİN MİKTARLARININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Fikret Karataş
,
Ebru Çöteli
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/eufbed.25240
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2665
1
ATIF
0
FAVORİ
2665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat