Berna Kılınç profil resmi
Berna Kılınç Prof. EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 20 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 16
20 Yayın
12 Hakemlik
16 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Sucul Kültür ve Balıkçılık Stok Değerlendirmesi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4184

1

1

4184

0

1

557

Yayınlar

0

295

Recent Advances in Packaging Technology of Seafood Products
DOI: 10.17216/limnofish.1061170
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 764

0

764

0

941

1

557

0

995

0

1064

0

1091

Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4184

1

4184

0

2058

Su Ürünlerinde Halofilik Bakteriler ve Endüstriyel Alanda Kullanımları
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.569765
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6422

0

6422

İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Berna Kılınç , Burcu Şen Yılmaz, Buket Gören
DOI: 10.22392/egirdir.403570
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1624

0

1624

Meyve Kabuklarının Gıdalar için Antimikrobiyal Madde ve Yenilebilir Film olarak Etkinliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Berna Kılınç , Hüsniye Tansel Yalçın, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.409052
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3107

0

3107

Dondurulmuş mezgit ve sardalyadan üretilen surimi ve surimi jellerinin kalite parametrelerindeki değişimler
Yazarlar: Evren Burcu Şen, Şükran Çaklı , Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.1.12
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2578

0

2578

0

4605

0

2895

Taze alabalık filetolarının gümüş antimikrobiyal yenilebilir film kaplanarak bozulmaya neden olan bakterilerin tanımlanması
Yazarlar: Berna Kılınç , Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.4.02
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3786

0

3786

OCCURRENCE OF LISTERIA SPECIES IN PROCESSING EQUIPMENTS, UNITS AND FROZEN FISH OF FISH PROCESSING FACTORIES
Yazarlar: Berna Kılınç , Atife Tuba Beken
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2486

0

2486

Yayınlar

1

0

859

1

0

1091

Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4184

1

1

4184

Su Ürünlerinde Halofilik Bakteriler ve Endüstriyel Alanda Kullanımları
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.569765
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6422

1

0

6422

İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Berna Kılınç , Burcu Şen Yılmaz, Buket Gören
DOI: 10.22392/egirdir.403570
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1624

4

0

1624

Meyve Kabuklarının Gıdalar için Antimikrobiyal Madde ve Yenilebilir Film olarak Etkinliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Berna Kılınç , Hüsniye Tansel Yalçın, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.409052
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3107

5

0

3107

2

0

2895

Taze alabalık filetolarının gümüş antimikrobiyal yenilebilir film kaplanarak bozulmaya neden olan bakterilerin tanımlanması
Yazarlar: Berna Kılınç , Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.4.02
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3786

1

0

3786

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.