avatar
İhsan Bakırcı Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 6 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 25
6 Yayın
12 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
25 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Hijyen ve Sanitasyon

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1450

2

1

1450

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
Yayın Bilgisi: 2019 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3222

0

3222

LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN SÜT TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1029

0

1029

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1450

1

1450

Yayınlar

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1450

2

1

1450

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.