Aslihan Demirdöven profil resmi
Aslihan Demirdöven Prof. Dr. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Yayın 8 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 2
8 Yayın
8 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

2

9529

Yayınlar

0

421

Diyabetik Bal Kabağı (Cucurbita moschata Duch.) Marmelatı Üretimi
DOI: 10.46592/turkager.1077320
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 430

0

430

GIDANIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ VE DETAYLANDIRILMASINDA ÜÇ BOYUTLU (3D) YAZICININ KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1464

0

1464

0

950

GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar: Aslihan Demirdöven , Kader Tokatlı , Yeter Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1269

0

1269

Stevia rebaudiana Bitkisinin Tatlandırıcı, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505522
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14952

0

14952

Yayınlar

GELENEKSEL VE ULTRASONİK YÖNTEMLERLE VİŞNE POSASI ANTOSİYANİNLERİNİN EKSTRAKSİYONU
Yazarlar: Aslihan Demirdöven , Kader Tokatlı , Yeter Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20119
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1269

1

0

1269

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.